Vi er et lille team der elsker at udfordre og finde kreative løsninger. Via nysgerrighed og eksperimentering, skaber vi meningsfulde produkter, der gør vores kunder glade.

Transferprint ApS

Transferprint er placeret i Kolding. Vi har et stort kendskab og viden inden for digital transfer- og printerløsninger. Vores kerneprodukt er attraktive løsninger, der kan hjælpe din og andre virksomheder med selv at kunne producere og påføre transfer.

Vi har mere end 10 års erfaring indenfor den grafiske branche og salg af større løsninger, dette er din sikkerhed som virksomhed for at du enten får en god start, eller hvis I ønsker at købe en ny løsning, kan være i sikre hænder hos os.

Hos Transferprint er kunden i centrum. Der er altid fokus på dig og din virksomhed. Vi sikre os at valget af din næste løsning er den rigtige til netop jeres behov. Vi afholder naturligvis et personligt møde med dig som kunde, for at sikre vi rammer jeres ønsker, og vi har jer med på sidelinjen igennem hele vores samarbejde.

Hos Transferprint er vores kerneord ”Kundeservice”. Det betyder at du altid kan ringe til os, hvis du skulle have spørgsmål omkring din løsning eller har brug for sparring til at kunne komme videre.

Hvem vi er

HVAD ANDRE SIGER

Super god oplevelse! Jeg fik en t-shirt special designet og er super tilfreds med resultatet. De varmeste anbefalinger af Transferprint her fra.

Peter Severin
Viris