OKI Label printer

OKIs labelprintere hjælper virksomheder med at udvikle fleksible, professionelle labels med maksimal effekt. Labelprinterne er perfekte til on-demand labeludskrivning i høj kvalitet, og så er den let at sætte op og kræver minimal oplæring i brug. Med den unikke funktionalitet til at udskrive i 5 farver (CMYK + Hvid) giver Pro1050 brugerne større fleksibilitet med udskrivning på transparente eller farvede labelmedier.

Pro1040 & pro1050 er tonerbaseret LED farveprinter der kan udskrive komplette ruller med etiketter, som enten kan spoles tilbage eller automatisk skæres i enkeltark.

Fleksibel labelskrivning

Udskriv kun en eller tusindvis af etiketter ad gangen efter behov med identiske eller unikke data på hver etiket. Åbn nye markeder, og lad din virksomhed vokse ved at vinde nye kunder med labels, der skiller sig ud fra mængden.

Fremragende funktioner

Lav labels med effekt. Med den femte farve (hvid) giver Pro1050 meget større fleksibilitet i design af dine etiketter. Udskriv kun hvid eller hvid med farver på gennemsigtig eller farvet etiketmateriale. Uundværlig for enestående design.

Dine projekter er unikke, og etiketterne også!

Pro1040

Pro1040 Label Printer

Pro1040-etiketprinteren tilbyder professionel 4-farvet-smalformatudskrivning på tværs af en række forskellige etiketmedier, herunder teksturerede papir og syntetisk. Få adgang til nye indtægtsstrømme med kortfristede udskrivningstjenester på internettet.

Farveindstillinger:4 farve CMYK
Mediehåndtering:Almindeligt papiretiket, Glossy Paper Label, Syntetisk filmetiket
Label Længde:12,7mm (0,5 “) – 1320,8mm (52”)
Roll Wind Retning: Face-out, Face-in
Udskrivningshastighed:Max. 152,4mm / s (6ips)
Auto Cutter:Rotary blade fuld cut
Pro1050

Pro1050 Label Printer

Pro1050 bringer en ny farvedimension til den trykte etiket. Ved hjælp af digital LED sammen med tør tonerteknologi tilbyder Pro1050 en unik femte farve eller ‘CMYK + 1’ mulighed, der giver større fleksibilitet i dit label design. Udskrivning på gennemsigtigt eller farvet etiketmedie er nu ligetil ved at udskrive en uigennemtrængelig hvid baggrund under CMYK-billedet.

Farveindstillinger:5 farver (CMYK + Hvid)
Mediehåndtering:Almindeligt papiretiket, Glossy Paper Label, Syntetisk filmetiket
Label Længde:12,7mm (0,5 “) – 1320,8mm (52”)
Roll Wind Retning: Face-out, Face-in
Udskrivningshastighed:Max. 152,4mm / s (6ips)
Auto Cutter:Rotary blade fuld cut

RING TIL OS