Secabo varmepresser

Hos Transferprint forhandler vi alle varmepressere fra den tyske producent Secabo.
Det er af stor betydning om man får valgt den rigtige varmepresser til det behov man har.

Ring til os på 31715493 så hjælper vi dig gerne med at finde det helt rigtige produkt til dig!

Alle er varmepressere er teste med vores produkter fra Forever

Secabo TC7 Smart
varmepresse m. bleutooth

Med den nye TC7 SMART åbner Secabo nye innovative baner, der fører til endnu bedre ydelse. Denne seneste udvikling af den automatiske Secabo TC7 introducerer en verdensnyhed på markedet, der åbner en række nye muligheder for brugere.

Med den tilhørende app indtaster du blot dit materiale og transfer for at hente de matchende kombinationer af temperatur, tid og tryk øjeblikkeligt.

Secabo TPD7
dobbeltplade varmepresser

Den nye TPD7 varmepresse af Secabo er ideel til professionel og præcis behandling af store og omfattende overførsler i store udgaver og understøtter alle almindeligt anvendte overførselsmetoder.

Pladerne har hver en størrelse på 40 x 50 cm, og de to arbejdsplader giver et særligt generøst arbejdsområde til komfortabel placering af overføringsobjekter.

Secabo TPD7 Premium
dobbeltplade varmepresser

Top ydeevne ved højt kontakttryk, fremragende varmeudbytte og varmefordeling: Det er den standard, der er fastsat af Secabos nye TPD7 PREMIUM varmepresse.

Drag fordel af de alsidige funktioner, den automatiske drift af trykhovedet og det modulære design. De rummelige basisplader er hver er 40cm x 50cm.

Vi har udført opgaver for