Insta varmepresser

Insta Graphic Systems har leveret førende varmepressere til kunder over hele verden siden 1959. Insta sætter standarden for kvalitets varmepresse til transfertryk.

Hos Transferprint forhandler vi alle varmepressere fra den amerikanske producent Insta Graphic Systems. Det er af stor betydning om man får valgt den rigtige varmepresser til det behov man har.

Ring til os på 31715493 så hjælper vi dig gerne med at finde det helt rigtige produkt til dig!

Alle er varmepressere er teste med vores produkter fra Forever

Insta 728
automatisk varmepresse

Insta 728 er en automatisk sving-away varmepresse med en 15″ x 20″ plade. Denne maskine er en arbejdshest og er kendt for at være en af de mest pålidelige og holdbare varmepresser til rådighed. Da Insta 728 er en pneumatisk varmepresse, forhindrer den luftdrevne drift trætheden hos brugeren og fremmer en ensartet produktionshastighed. Insta 728 bruges globalt af entreprenører til mange af verdens førende tøjmærker på grund af dets hurtige opsving, præcis temperatur, jævnt tryk og dets evne til at generere konsistente resultater under 24/7 brug.

Insta 256

Insta 256
manuel varmepresser

Insta 256 er en manual Swing-Away varmepresse med 16″ x 20″ plade. Den svinger næsten helt 180° til højre og giver dig uhindret adgang til den nederste plade, mens du lægger dit tøj og placerer dine transfer. De nye Quick-Change™ -plader giver dig mulighed for hurtigt at bytte din nederste plade med nogen af Insta’s nye tilbehørsplade. Hurtigskift-funktionen giver dig også mulighed for hurtigt at dreje den nederste plade om et par sekunder for at passe til dine applikationer.

Insta 418
Kasket varmepresser

Insta 418 Cap Press er en fantastisk multifunktionsvarmepresse. Dens buede plader er perfekt støbt for at spejle kurverne af en hat og er designet til at påføre transfers på kasketter. Selv om det oprindeligt var designet som en varmepresse til hatte, har Insta 418 også vist sig at være et effektivt værktøj til påsætning af logoer,  “neck-labels”-påsætninger og på flade beklædningsgenstande. Dens bærbare, kompakte design og nemme betjening gør denne varmepresse er perfekt til brug i hjemmet eller i detailleddet.