Øg din produktions effektivitet med automatisk arkføder

MAKSIMAL MEDIE

Størrelse 30 x 48 cm

STABLING OP TIL

200 ark

GENNEMSNIT

30-40 sekunder pr. ark

Automatisk arkføder genindlæser mediet automatisk til skæreplotteren. Skæringsprocessen udføres gentagne gange med udskiftning af mediet. Det gør det muligt at forbedre produktiviteten betydeligt ved at skære et stort antal medier med de samme mønstre. Følgende trin gentages automatisk kontinuitet, indtil det angivne antal kopier er lavet.

Håndfri indlæsning af medier

Detektere mærker

Konturskæring

Medie udkast

CCD-kamera

På skæreplotterens topdæksel er der monteret et kamera. Det opdager hurtigt 2-punkts referencemærker til at tilpasse kontur og udskrevne billeder.

Automatisk arkføder enhed

En arm med luft sugekopper hæver medierne fra forsyningsbrættet og placerer den i skæreren. Det er muligt at placere medier fra A4 til Super A3 i forsyningsbakken.
Der er mulighed for at stable op til 200 ark eller op til 35 mm i højdem på mediebakken.

(Antal ark varierer afhængigt af materialet, tykkelse og tilstand af medier)

Bakke

Efter skæring er arkene bliver de automatisk placeret i bakken.

Digital skære software (windows)

Dedikeret software styrer automatisk arkfodringssystemet og overfører konturskæringsdata til plotteren.

Systemet indeholder dedikeret applikationssoftware. Efter at medierne er indlæst, registrerer det vedhæftede kamera hurtigt 2-punkts referencemærker og korrigerer justeringen, før konturskæringsdata overføres, hvilket giver dig det perfekte snit hver gang. Softwaren konfigurerer skærebetingelser som antal kopier, skærekraft, skærehastighed, forskydning og antal stier, og det kan importere Adobe Illustrator eller CorelDRAW EPS-filer som kontourdata.

HVAD ANDRE SIGER

Super god oplevelse! Jeg fik en t-shirt special designet og er super tilfreds med resultatet. De varmeste anbefalinger af Transferprint her fra.

Peter Severin
Viris